Kur’an; 19 mucizesi ve Türkiye

Ülkemiz Türkiye’nin şerefli Kur’an’la ne ilgisi var hocam dediğinizi duyar gibiyim. Öyle bir ilgisi var ki güzel insanlar gerçekten ben de artık Türkiye’nin Rabbimiz tarafından seçilmiş olduğunu tüm kalbimle inanıyorum. Konuya girmeden önce kısaca şerefli Kur’an’ımızın öyküsünü anlatalım;

Kutsal kitaplarla uyarılan insan bir türlü doğru yola bulamadı. Rabbinin kendisine indirmiş olduğu kitapları bırakıp onun astından dinde hüküm koyan, tamamı zan olan kitaplara uydular. Dinde hüküm koyucu bu kitaplarla Rablerine ortak koştular. Müşrik oldular. 1400 yıl önce indirilen Kur’an Rablerine ortak koşan kimseleri tabiri caizse şokladı. Kur’an’ın bir özelliği vardı. Yüce Allah’ın en son uyarısı. Artık Kur’an’dan sonra asla bir uyarıcı gelmeyecekti.

Rabbimizin işleri ve oluşları uygulama yöntemine göre dinde zorlama yoktur. Dileyen sapar, dileyen de Kur’an’a tabi olmaya devam eder. Kısa süre içinde şeytan tarafından Kur’an’a ortak olan söylenti/hadis kitapları türetildi. Bu uydurmasyonlara uyan kimseler Kur’an’ı okumadan Kur’an’a tabi olduğunu sandı. Oysa şeytan öğretilerine tabi olmaktaydılar. İşte durum budur; milyarlarca insan Kur’an’a tabi olduğunu sanır. “Müslümanız bizler, elhamdülillah” derler. Oysa Kur’an’ın bırakın tamamını bir suresinin ya da bir ayetin anlamını bile bilmezler.

Yüce Allah kullarına her daim yardım eder. Bu nedenle 1974 yılında Kur’an’ın 19 mucizesi ortaya çıktı. Kur’an’ın 19 matematiksel bir sistemle kodlandığını kalplerinde hastalık olmayanlar ayan beyan gördüler. İlerleyen yıllarda 19 mucizesinin pırlanta gibi parlayan yeni verileri de Rabbimizin dilemesiyle ortaya çıktı. 19 mucizesinin yine mucizevi bir özelliği vardı ki 19 mucizesiyle müşriklik asla bir arada olamıyordu. Müşrik olanlar asla 19 mucizesine tanık olamıyorlardı. Ancak müşrikliği bırakıp tak tanrıcı olurlarsa, sadece Kur’an derlerse 19 mucizesine tanık olabiliyorlardı. Bu nedenle 19 mucizesiyle sadece Kur’an diyenler arasında güçlü bir ilişki vardır.

Sadece Kur’an demek ne demek?
Dinde hüküm koyucu olarak Kur’an haricinde asla bir başka kaynak edinmemek demektir. Kur’an’ın anladığı dilde okumak ve anladığına uymak demektir. Anladığı kadarının da en kolayına uymak demektir. “Başkaları ne yapıyor? Onlara uyayım” dememektir. Elbette başka insanların Kur’an ayetlerini nasıl yorumladıklarını dinlemek güzeldir. Ancak yine son kararı insan kendi beyniyle vermelidir. Kendine uyan en güzeline, en kolayına uymalıdır. Bu da Kur’an’ın büyük bir mucizesidir aslında. Kur’an sonsuz voltaja sahip bir elektrik trafosuysa kendisine bağlanan her kimsenin kapasitesine uygun voltaj ve amperde elektrik verir. Başkası için uygun bir voltaj ve elektrik herkese uygun olmayabilir. İşte Kur’an budur. Herkese her güzelini ve en uygunun verir.

Sadece Kur’an, 19 sistemi ve Türkiye’de bulunan Afşin ilçesindeki Ashab-ı Kehf mağarasının GPS değerleri;

2023 yılı tek tanrıcılığın büyük bir sıçrama yapacağı yılların başlangıcı oldu. Rabbimizin bir hediyesi olarak şerefli Kur’an’ın Kehf suresinin 17. ayetinde yedi uyurlar mağarası olarak bilinen Ashab-ı Kehf mağarasının GPS koordinatlarının metresine kadar verildiğine tanık olduk

18:17 ayetini Rabbimiz 3 kısımda incelememiz gerektiğini yine bu kısımların işaret ettikleri üzerinden vermişti.

1. kısım:

وَتَرَى ٱلشَّمْسَ إِذَا طَلَعَت تَّزَٰوَرُ عَن كَهْفِهِمْ ذَاتَ ٱلْيَمِينِ

9 kelime (+)

36 harf (+)

Ve görürsün Güneş’i; doğduğu/yükseldiği vakit eğilir mağaralarından onların, sağa doğru.

   

Ve tereş şemse izâ taleat tezâveru an kehfihim zâtel yemîni.

   

2. kısım:

وَإِذَا غَرَبَت تَّقْرِضُهُمْ ذَاتَ ٱلشِّمَالِ وَهُمْ فِى فَجْوَةٍ مِّنْهُ ذَٰلِكَ

10 kelime (+)

38 harf (+)

Ve battığı (Güneş) vakit makaslar/çaprazlar onları, sola doğru; ve onlar içindedirler bir gedik/bir oyuk onun (mağaranın); işte bu.

   

Ve izâ garabet takrıduhum zâteş şimâli ve hum fî fecvetin minh(minhu) zâlike.

   

3. kısım;

مِنْ ءَايَٰتِ ٱللَّهِ مَن يَهْدِ ٱللَّهُ فَهُوَ ٱلْمُهْتَدِ وَمَن يُضْلِلْ فَلَن تَجِدَ لَهُۥ وَلِيًّا مُّرْشِدًا

15 kelime (+)

51 harf (+)

Ayetlerindendir Allah'ın; kimi kılavuzlar doğru yola Allah; öyle ki, o doğru yolu bulandır; ve kimi saptırır, öyle ki, asla bulamazsın ona bir veli (yakın koruyucu); bir doğru yol/bir olgunluk.

   

Min âyâtillâh(âyâtillâhi), men yehdillâhu fe huvel muhted(muhtedi), ve men yudlil fe len tecide lehu veliyyen murşidâ(murşiden).

   

36 derece doğu boylamı, 38 derece kuzey enlemi, 51 dakika doğu boylam ve 17 (ayetin numarası) doğu boylam değerleri bizlere gerçek Ashab-ı Kehf mağarasını koordinatların vermişti.

yedi uyurlar GPS Turkiye

18:17 ayetinin işaretiyle gerçek Ashab-ı Kehf mağarasının Afşin'deki mağara olduğu tartışma götürmez şekilde ortaya çıkmıştır. 

afsin kahramanmaras yedi uyurlar

Tek tanrıcı yedi gencin hikayelerinin en önemli kısmı olan, Kur’an’da şereflendirilen bu mağaranın Türkiye’de olduğunu Rabbimiz bizlere bildirmiştir. Türkiye seçilmiştir. Sadece Kur’an yükselişi Türkiye’de 2023 yılında başladı. Yüce Allah’ın izniyle 19 sene bu yükseliş ülkemizde ve dünyada artacaktır. Kur’an’da 6.8.2027 ile 6.8.2033 yılları arasında dünya üzerinden bir yerde bir atom bombasının patlayacağının işaretleri vardır. Bu olay Yüce Allah’ın izniyle sadece Kur’an mesajının tüm dünyada yükselmesini sağlayacaktır. 2046 yılında her zaman olduğu gibi müşrikliğe tekrar dönme söz konusu olacak ve sadece Kur’an diyenler azalacaktır. 2052 yılında Asteroid 1979 XB göktaşı muhtemel ki Arabistan plakası üzerine düşecektir. Yükselen duman gökyüzünün belki de on yıllar boyunca Güneş ışınlarının bereketini engelleyecektir. Bitkiler ölecek, hayvanlar beslenemeyecek ve çoğu insan açlıktan ölecektir. Yeryüzündeki her bir insan Yüce Allah’a yalvarıp yakaracaktır. İnsanlık acizliğini perdesiz bir şekilde görecektir. Yüce Allah bu dumanı kaldıracaktır. 17 Mayıs 2292 yılındaki 152. Saros içindeki tam Güneş tutulmasında, yırtılan evren kumaşının Dünya gezegenine ulaşmasıyla birlikte Dünya gezegeni tamamen yok olacaktır.  

Devam edelim;   

Türkiye’nin sadece Kur’an mesajının parladığı yer olduğu ortadadır. Acaba Türkiye’nin konumunu işaret eden enlem ve boylamlarıyla 19 ve Kur’an ile bir ilgisi var mı?
Youtube kanalıma bir yorum yapan bir kardeşimiz vardı. Yüce Allah razı olsun ondan. Bana işaretiyle aşağıdakileri yazıyorum.

Türkiye’nin konumu aşağıda verilmiştir. Türkiye 26-45 doğu meridyenleri ile 36-42 kuzey paralelleri arasındadır.

turkiye boylam enlem kuran mucizesi 

Doğu meridyenleri Türkiye’mizi tam olarak 19 eşit parçaya bölerler. 45-26=19

turkiye ve 19 mucizesi baglantisi

Kuzey paralelleri Türkiye’mizi tam olarak 6 eşit parçaya bölerler. 42-36=6

turkiye ve 19 mucizesi enlem boylam

19 ve 6 sayıları bizlere 114 sayısını işaret eder. 19x6=114

114 sayısı da şerefli Kur’an’ımızın sure sayısıdır ve direkt olarak Kur’an’ı işaret eder.

19 sayısı ve tek tanrıcılık;

19 sayısı yüce Allah’ın Kur’an’daki sıfatları açısından incelendiğinde şu sonuçlar karşımıza çıkar:
• 19 sayısı asal bir sayıdır. Tek olan 1’e ve sadece tek kendisine bölünür.
• 19 sayısı tek basamaklı ilk tam sayı olan 1 ile tek ba-samaklı son tam sayı olan 9’dan oluşur. (Yüce Allah ilktir yani evveldir; sondur yani âhirdir.)
57:3 O’dur evvel/ilk ve âhir/son; ve zahir/görünen; ve batın/gizli; ve O’dur her şeyi bilen.
• 19 sayısı tek basamaklı ilk tam sayı olan 1 ile tek ba-samaklı son tam sayı olan 9’u tek sefer geçecek şe-kilde içerir.
• 19 sayısı tek rakam kalıncaya kadar tek rakamlarına ayrılıp toplandığında en sonunda tekliğe ulaşı-lır.19=1+9=10. 10 sayısı onluk sistemin ilki-dir/evvelidir. 10 sayısında tek 1 vardır. Tek tam sayı vardır. İnsan elinde 10 parmak olması nedeniyle 10’luk sistem yaygın olarak kabul görmüştür. 10=1+0=1 (tek) elde edilir. Mutlak ki 1 sayısı yüce Al-lah’ın tekliğini işaret eder.
Bütünsel korumalarda da 19 sayısının tekliğe vurgusu ön plana çıkar.
Kur’an’da 114 (19x) sure de toplam 6346 ayet vardır.
6346 sayısı tek rakam kalıncaya kadar tek rakamlarına ayrılıp toplandığında en sonunda tekliğe ulaşılır.
6+3+4+6=19=1+9=10=1+0=1 (tek Allah)
Aynı durum Kur’an’daki toplam kelime sayısı için de ge-çerlidir. Kur’an’da toplam 77401 kelime vardır.
77401 sayısı tek rakam kalıncaya kadar tek rakamlarına ayrılıp toplandığında en sonunda tekliğe ulaşılır.
7+7+4+0+1=19=1+9=10=1+0=1 (tek Allah)

En doğrusunu Allah bilir.